понеділок, 25 вересня 2023 06:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія масовано вдарила по Одесі – які наслідки

Росія масовано вдарила по Одесі – які наслідки
Вночі на півдні захисники збили 19 дронів і дві ракети. Фото: pixabay.com

Росіяни у ніч проти 25 вересня атакували Одещину ударними дронами та двома типами ракет.

В Одесі під удар окупантів потрапила припортова інфраструктура, також руйнувань зазнала нежитлова висотка та низка інших об'єктів, повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"На жаль, є влучання. Під ударом опинилася припортова інфраструктура. В нежитловій висотці у місті спалахнула пожежа. Її оперативно ліквідували", – заявив він у понеділок вранці.

Зафіксовані також руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району. Вибуховою хвилею травмувало людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Калібри", "Онікси" та Shahed: росіяни масовано атакували Одещину

"Вибуховими хвилями в кількох будинках вибиті шибки. Жінка зазнала ушкодження уламками, нині отримує всю необхідну допомогу в місцевій лікарні", – додав Кіпер.

"Онікси" зруйнували зерносховища, але люди не постраждали. Пошкодження отримав морський вокзал в Одесі, у привокзальному готелі спалахнула пожежа.

Російські терористи використали для атаки на Україну, зокрема, 19 ударних дронів. Усі БпЛА типу Shahed були знищені підрозділами ППО. Також протиповітряна оборона півдня збила дві крилаті ракети типу "Калібр" над Миколаївщиною і Кіровоградщиною. Всього ворог запустив 12 крилатих ракет типу "Калібр".

Раніше Повітряні сили повідомили, що в напрямку Одещини окупанти запустили ударні БпЛА типу Shahed. Також Повітряні сили України повідомляли про ракетну небезпеку в центральних та східних областях.

Уламками було пошкоджено і приватні будинки, сталося займання трави, є влучання.

Зараз ви читаєте новину «Росія масовано вдарила по Одесі – які наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі