понеділок, 22 серпня 2022 09:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни з Бєлгорода атакували житловий район Харкова

Росіяни з Бєлгорода атакували житловий район Харкова
Російські загарбники продовжують обстрілювати мирні міста й села Харківщини. Фото: ДСНС

Російські загарбники продовжують обстрілювати мирні міста й села Харківщини.

У ніч проти 22 серпня російські окупанти завдали двох ракетних ударів по Київському району Харкова. Обстріляли з Бєлгорода близько 3:00. Пошкоджено інфраструктурний об'єкт. За попередньою інформацією, без втрат, зазначив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Також вчора, 21 серпня, близько 21:00 з ракетних систем залпового вогню накрили Київський район міста. Пошкоджені приватні будинки. Поранення отримав 35-річний чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині окупанти готують до війни дітей – Гайдай

"Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали населені пункти Лозівського, Харківського, Богодухівського та Ізюмського районів Харківської області. У Лозівському районі через обстріли горіла трава та лісосмуги. У селищі Золочів Богодухівського району поранення отримала 83-річна жінка", – повідомив Синєгубов.

На лінії фронту тривають бойові дії. Ворог використовує проти українських військових ствольну та реактивну артилерію, танки.

"Росіяни намагалися йти в наступ у напрямках Довгеньке – Дібрівне, Бражківка – Нова Дмитрівка. Але під вогнем наших захисників відступили з втратами", – додав глава області.

У ніч проти 21 серпня обстрілів Харкова не зафіксували. Але російські окупанти завдавали ракетних ударів по Харківській області. Про це вранці 21 серпня повідомив Синєгубов.

Близько півночі з російського Бєлгорода зафіксували пуск ракет. У селищі Рогань Харківського району одна ракета влучила в недобудований приватний будинок, сталася пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни з Бєлгорода атакували житловий район Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі