пʼятниця, 07 жовтня 2022 10:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни вночі атакували Миколаїв дронами-камікадзе ‒ що відомо про наслідки

Росіяни вночі атакували Миколаїв дронами-камікадзе ‒ що відомо про наслідки
За добу на Миколаївщині було знищено шість ворожих безпілотників. Фото: novynarnia.com

Вночі 7 жовтня росіяни атакували Миколаїв безпілотними дронами-камікадзе.

По місту вдарили близько 1:20. У результаті виникла пожежа на даху двоповерхової будівлі. Про це у Telegram повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

За його словами, обійшлось без жертв та постраждалих.

Він також нагадав, що за минулу добу на Миколаївщині було знищено шість ворожих безпілотників.

"Так, в проміжок часу з 9:00 до 11:00 на підльоті з моря до Миколаївщини силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" ліквідовано два ворожі дрони-камікадзе Shahed-136 та один ударний безпілотник Mohajer-6. Також близько 15:00 ліквідовано два БпЛА окупантів Mohajer-6 та "Орлан-10", ‒ зазначив Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іранські дрони не змінять хід війни – ISW

У Миколаївському районі 6 жовтня внаслідок ворожих обстрілів Шевченківської громади поранено двох людей. Пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури. Цього ж дня під обстрілами були три населених пункти Первомайської громади. Там пошкоджено житлові будинки та об'єкт цивільної інфраструктури. Влучання були за межами населених пунктів. Постраждалих немає.

У Баштанському районі росіяни обстріляли Березнегуватську громаду.

"З літака Су-35 ракетами класу "повітря – поверхня" Х-31 ворог двічі завдав ракетного удару по громаді. Також обстріли були о 17:45 та 18:00. Влучання по відкритій території та полях. Постраждалих немає", – повідомив Кім.

Крім того, 6 жовтня ворог обстріляв Широківську громаду. Влучали по сільгосппідприємству, відкритій території та полях. Постраждалих немає.

Українські захисники увечері 6 жовтня "приземлили" ще два ворожі безпілотники, повідомили Повітряні сили ЗСУ.

У четвер, 6 жовтня, з 15:00 по 20:00 годину підрозділи зенітних ракетних військ Повітряних сил знищили на півдні України п'ять безпілотників окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни вночі атакували Миколаїв дронами-камікадзе ‒ що відомо про наслідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі