пʼятниця, 24 березня 2023 07:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни влаштували пекельну ніч у Херсоні: є жертви

Росіяни влаштували пекельну ніч у Херсоні: є жертви
Місто Херсон ворог обстріляв чотири рази. Фото: t.me/hueviyherson

За минулу добу російські окупанти здійснили 74 обстріли Херсонщини, випустивши 423 снаряди із важкої артилерії та "Градів".

Є жертви серед цивільного населення, повідомив 24 березня голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram. Одна людина загинула.

"Місто Херсон ворог обстріляв щонайменше чотири рази. 12 снарядів влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки, медичний заклад. Вночі російська армія била по центральній частині міста", – написав він.

Окупанти влучили в одну з лікарень у Херсоні. Також через ворожий обстріл постраждали домівки мирних херсонців, вщент згоріла припаркована поруч автівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ обстріляли ракетами українське місто

З деокупованої території області евакуювали 87 осіб.

Минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Куп'янського, Чугуївського, Ізюмського та Харківського районів Харківської області. У селі Чернещина Ізюмського району внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено будівлю храму та зайнялася трава на відкритій території.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни влаштували пекельну ніч у Херсоні: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі