четвер, 23 березня 2023 09:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Терористи РФ обстріляли ракетами українське місто

Терористи РФ обстріляли ракетами українське місто
На Горлівському напрямку пошкоджено чотири житлові будинки. Фото: facebook.com/pavlokyrylenko.donoda

Серед ночі росіяни обстріляли на Донеччині Краматорськ та околиці міста, де пошкодили щонайменше три будинки, котельню та гаражі.

На Донецькому напрямку дві людини загинули в Авдіївці, повідомив 23 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Місто зазнало авіаракетного удару. Три ракети поцілили на територію АКХЗ. Щонайменше сім будинків пошкоджено в Очеретинській громаді. Під обстрілами Орлівка, Ласточкине, Тоненьке, Бердичі, Уманське, Новокалинове, Сєверне і Нетайлове. У Мар'їнській громаді потерпають Мар'їнка, Красногорівка та Новомихайлівка", – написав він.

На Горлівському напрямку пошкоджено чотири житлові будинки та господарчу будівлю у місті Часів Яр, поодинокі обстріли відбувались у Торецькій та Соледарській громадах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли храм на Харківщині: подробиці від Синєгубова

На Лисичанському напрямку під ворожим вогнем опинилися Торське, Зарічне, Ямпіль і Терни Лиманської громади, Сіверськ та Серебрянка Сіверської громади.

Всього за добу росіяни вбили двох жителів Донеччини та поранили ще чотирьох.

За минулу добу російські окупанти здійснили 54 обстріли Херсонщини, випустивши 319 снарядів із важкої артилерії та "Градів". Є жертви серед цивільного населення: одна людина загинула, ще двоє осіб дістали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Терористи РФ обстріляли ракетами українське місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі