субота, 22 квітня 2023 10:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни обстріляли ракетами українське місто: є жертви

Росіяни обстріляли ракетами українське місто: є жертви
На Горлівському напрямку росіяни ударили щонайменше чотирма ракетами по Костянтинівці. Фото: Нацполіція

Донецька область щодня перебуває під вогнем російських окупантів. За минулу добу росіяни вбили щонайменше одного жителя Донеччини та поранили ще двох.

На Донецькому напрямку людина загинула в Очеретиному, повідомив 22 квітня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"У Мар'їнській громаді пошкоджено три приватні будинки: у Красногорівці, Максимільянівці та Зоряному. Зранку відбувся артобстріл Курахового поблизу державного підприємства. На Горлівському напрямку росіяни ударили щонайменше чотирма ракетами по Костянтинівці. Там пошкоджено три двоповерхівки, п'ять приватних будинків, дві будівлі на території соціального закладу та адмінбудівлю", – написав він.

У зруйнованому Росією Бахмуті зафіксовано пошкодження ще п'яти багатоповерхівок. У Нью-Йорку поранено дві людини, серед них – дитина.

"Батьків попереджали про небезпеку, але вони знехтували цим. У містечку пошкоджено шість будинків та інфраструктурний об'єкт", – додав Кириленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищені домівки й убиті люди: показали фото з наслідками російських атак

На Лисичанському напрямку під обстрілами опинилися околиці Лиманської громади.

Триває 423-тя доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках. Там було відбито 53 атаки ворога. В епіцентрі бойових дій залишається місто Бахмут.

На Бахмутському напрямку точаться запеклі бої за місто Бахмут. Поблизу Григорівки та Богданівки противник вів безуспішні наступальні дії. На Авдіївському напрямку росіяни провели безуспішну спробу наступу в районах Новокалинового, Степового, Первомайського та Невельського. На Мар'їнському напрямку протягом минулої доби відбито атаки противника в районі Мар'їнки.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни обстріляли ракетами українське місто: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі