середа, 01 червня 2022 13:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни масово відмовляються воювати проти України: у РФ шукають аргументи

 

Через масову відмову військовослужбовців національної гвардії РФ їхати в Україну неможливо провести ротацію підрозділів, які вже виконують там завдання.

За минулий тиждень відмовилися воювати проти України 182 військовослужбовці 107 окремої бригади росгвардії. Військової частини № 6890 у Владивостоці, пише журналіст Роман Цимбалюк у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви не резервісти, ви - добровольці" - "мобілізованих" в ОРДО обманює їхнє ж командування (18+)

"У РФ уже не можуть знайти аргументи для залучення військовослужбовців федеральної служби військ національної гвардії РФ до "спеціальної військової операції" на території України", - пише він.

Цимбалюк додає, що у зв'язку з невиконанням керівництвом країни обіцянок щодо підвищення грошового забезпечення учасникам "спецоперації" мотивації для участі у ній у росгвардійців більше немає.

Російські загарбники розповідають, що російські генерали змушують їх іти у наступ, прогнозуючи загибель у війні. Однак вони готові навіть вбивати, щоб не воювати далі. Про це свідчить чергова перехоплена розмова окупанта зі своєю дружиною.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни масово відмовляються воювати проти України: у РФ шукають аргументи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі