середа, 01 червня 2022 13:04

Спецтема: Війна Росії проти України

"Ви не резервісти, ви - добровольці" - "мобілізованих" в ОРДО обманює їхнє ж командування (18+)

"Ви не резервісти, ви - добровольці" - "мобілізованих" в ОРДО обманює їхнє ж командування (18+)
В ОРДО через "мобілізацію" почалися протести. Фото: Censor.net

Військовий так званої ДНР розповів про погане ставлення командування.

Зокрема, "мобілізованих" називають добровольцями. Про це він заявив у телефонній розмові з російським загарбником, яку перехопило і опублікувало ГУР Міноборони на YouTube.

"Тут, бачиш, бардак повний коїться. Як нам у Маріуполі сказали, коли на "передок" кинули, коли там хлопці почали обурюватися, що ми резервісти йдемо першою лінією, бл*дь? А нам сказали: "Ви не резервісти, ви - добровольці", - розповів терорист.

Також у розмові загарбник зізнався, що в Росії військові не хочуть їхати воювати в Україну. Саме тому там знайшлося багато тих, хто вирішив сам себе покалічити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На завдання не ходять, всі відмовились" - терористи скаржаться на ставлення командирів, поки їхні жінки голодують (18+)

Також окупанти обговорили, що в тимчасово окупованому Донецьку почали протестувати матері та подруги чоловіків біля військової частини. Це сталося через те, що ватажок ОРДО Денис Пушилін видав указ "мобілізувати" студентів.

Запис містить нецензурну лексику - 18+

Російські загарбники розповідають, що російські генерали змушують їх іти у наступ, прогнозуючи загибель у війні. Однак вони готові навіть вбивати, щоб не воювати далі. Про це свідчить чергова перехоплена розмова окупанта зі своєю дружиною.

Зараз ви читаєте новину «"Ви не резервісти, ви - добровольці" - "мобілізованих" в ОРДО обманює їхнє ж командування (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі