пʼятниця, 23 лютого 2024 04:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни кинуть на війну в Україні загін зі спортсменів

Росіяни кинуть на війну в Україні загін зі спортсменів
Російських спортсменів готуватимуть до боїв в Україні. Фото: sprotyv.mod.gov.ua

Росіяни створили загін зі спортсменів, який воюватиме в Україні. Туди увійшли учасники спортивних змагань, зокрема, турнірів бойових мистецтв".

За навчання бійців відповідає російський університет спецназу в Чечні. Про це повідомив Центр національного спротиву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Авдіївкою знищили елітні російські війська - ЦНС

Загін, який називається "Союз", створено за ініціативи першого заступника голови адміністрації президента РФ Сергія Кирієнка.

Його спонсорами виступають Росатом, Сбербанк та інші держкомпанії, які за час війни витратили десятки мільйонів рублів на закупівлю зброї та оптичного обладнання.

У російських школах і дошкільних закладах все більше вкладають часу, грошей і зусиль для пропаганди та підготовки нових поколінь до війни проти України. Ідеологічно обробляють, проводять спеціальні табори, де з юності вчать ненавидіти українців, стріляти зі зброї і кидати гранати. Медіаекспертка Вікторія Романюк у коментарі Gazeta.ua розповіла, що РФ виховує покоління нових убивць, які з легкістю будуть чинити нові Бучі.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни кинуть на війну в Україні загін зі спортсменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі