вівторок, 16 серпня 2022 13:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія збільшила кількість гелікоптерів на кордоні з Україною

Росія збільшила кількість гелікоптерів на кордоні з Україною
Росія наростила угрупування гелікоптерів довкола України. Фото: Генштаб ЗСУ

Росія наростила угрупування гелікоптерів довкола України.

Сьогодні їх близько 360, заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат під час брифінгу 16 серпня. Про це повідомляє Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна повернула тіла ще 19 полеглих військових

"Ворог підтягує авіаційну техніку. Зараз довкола України близько 430 ворожих літаків. Але угруповання вертольотів збільшилося. Їх близько 360 гелікоптерів", – сказав він.

За його словами, на початок лютого біля нашої держави перебували орієнтовно 700 літальних апаратів – 400 літаків і 250 гелікоптерів. Повітряні сили й сили оборони знищили чимало авіації Росії.

За минулу добу Повітряні сили ЗСУ знищили три гелікоптери Ка-52. Також приземлили два безпілотники, розповів під час брифінгу 16 серпня речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат. Армія противника продовжує триматися якомога далі від повітряного простору, яке контролюють ЗСУ. Однак окупанти продовжують ракетні обстріли з прилеглих територій.

Зараз ви читаєте новину «Росія збільшила кількість гелікоптерів на кордоні з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі