четвер, 09 лютого 2023 09:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія з новою силою атакувала Харківщину: багато жертв
7

Окупанти знову атакували Харківщину
Фото: ДСНС
Окупанти знову атакували Харківщину
Окупанти знову атакували Харківщину
Окупанти знову атакували Харківщину
Окупанти знову атакували Харківщину

Минулої доби окупанти масовано обстрілювали прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів Харківщини.

Під вогнем росіян перебували щонайменше 23 населені пункти, заявив уранці 9 лютого голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. У районах Котлярівки та Табаївки ворог застосовував бойову авіацію.

"Унаслідок масованих обстрілів Чугуївського району поранення отримали та були госпіталізовані п'ятеро цивільних, зокрема дитина. У Вовчанську пошкоджені багатоквартирні та приватні житлові будинки, сталися пожежі, пошкоджено будівлю підрозділу ДСНС", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ смертельно вгатили по Нікополю: перші подробиці й фото

У селищі Дворічна Куп'янського району внаслідок обстрілу загинули двоє людей.

У Куп'янську обстрілами пошкоджені приватні житлові будинки.

Тривають роботи з розмінування області. За добу піротехніки знешкодили 25 вибухонебезпечних предметів.

Російська армія посилює військову присутність на лінії фронту. Голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов не виключає контрнаступу військ РФ у Харківській області.

У селищі Дворічна Куп'янського району Харківської області внаслідок обстрілу загинули дві людини. Вчора біля 14:00 від поранень померли 48-річний чоловік та жінка 45 років.

Зараз ви читаєте новину «Росія з новою силою атакувала Харківщину: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі