неділя, 27 серпня 2023 07:17

Росія вдарила по Україні ракетами: подробиці від Генштабу

Росія вдарила по Україні ракетами: подробиці від Генштабу
Росія випустила по Україні ракети. Фото: ukrinform.ua

Протягом минулої доби російські загарбники завдали трьох ракетних та 34 авіаційних ударів по Україні.

Ворог також здійснив 34 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це вранці 27 серпня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільного населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вдарили по кафе у Куп'янському районі: є загиблі

"Руйнувань зазнали житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", ‒ йдеться у повідомленні.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала двох ударів по пунктах управління, 10 ударів по районах зосередження особового складу та двох ‒ по зенітно-ракетних комплексах противника.

Окрім того, підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили два зенітно-ракетних комплекси, район зосередження особового складу та чотири артилерійських засоби на вогневих позиціях противника.

У ніч на 27 серпня Росія знову масовано вдарила по Україні. Близько 3:30 у більшості областей пролунав сигнал повітряної тривоги.

Повітряні сили сповістили про пуски крилатих ракет з Ту-95МС.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарила по Україні ракетами: подробиці від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі