пʼятниця, 13 січня 2023 11:40

Росія вдарила по автобусах у Херсоні – наслідки показали на відео

Росія вдарила по автобусах у Херсоні – наслідки показали на відео
Російські загарбники обстріляли комунальні автобуси у Херсоні. Фото: скріншот

У Херсоні в ніч на 13 січня російські загарбники обстріляли базу, де були припарковані комунальні автобуси.

У результаті пошкоджені 16 автобусів, повідомив у Telegram голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти безжалісно обстріляли міста і села – що відомо

Понівечені також легкові автівки, склади та будівля для охорони. За попередньою інформацією, один із охоронців дістав поранення.

"Також уламки снарядів завдали шкоди електромережі. На місці працюють медики, поліція та рятувальники. Бригади енергетиків відновлюють електроживлення", – зазначив Янушевич.

Херсонську область 49 разів обстріляли російські окупанти. Минулої доби через російські обстріли там загинула людина, ще двоє осіб зазнали поранень різного ступеня тяжкості, повідомив 13 січня голова обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич.

Минулої доби, 12 січня, Росія продовжила тероризувати Україну обстрілами. Завдала п'ять ракетних ударів по містах Костянтинівка та Краматорськ Донецької області та Запоріжжя. Також здійснила 52 обстріли з РСЗВ та 18 авіаударів. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 13 січня.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарила по автобусах у Херсоні – наслідки показали на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі