субота, 14 січня 2023 10:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія підняла в повітря бомбардувальники – можливий масований удар
Оновлено

Росія 14 січня атакує Україну ракетами. Після того, як вибухи пролунали в Києві, у повітрі зафіксували 17 російських бомбардувальників.

Про небезпеку попередив, зокрема, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"17 ТУ в повітрі", – написав Кім у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог повернув "Калібри" у Чорне море: скільки ракет націлили на Україну

Повітряна тривога шириться різними регіонами України.

Автор: t.me/alarmukraine
  В Україні шириться повітряна тривога
В Україні шириться повітряна тривога

Начальник Черкаської ОВА Віталій Табурець також попередив про атаки з повітря.

"Зокрема, балістикою. Можливий масований ракетний удар. Очікуємо масштабні тривоги з 12.00. Тому не нехтуйте попереджувальними сигналами! Будьте в максимально безпечному місці!" – наголосив Табурець.

Оновлено на 10:55

Про можливість російського удару повідомив голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

"Можливий масований ракетний удар! Усі залишаємося в укриттях і не нехтуємо своєю безпекою! Бережіть себе! Віримо в ЗСУ!", – наголосив Лунін.

Оновлено на 11:07

Начальник штабу-заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк закликав українців бути обережними.

"Не ігноруйте тривогу, очікується масований ракетний удар, не виключена можливість зміни початкового курсу ворожих ракет", – написав Павлюк у Telegram.

У Києві та області вранці 14 січня було оголошено повітряну тривогу. Перед тим у місті було чутно кілька вибухів. Повідомляють про влучення у деяких районах міста та на Київщині.

Харків з областю 14 січня знову обстрілюють російські загарбники. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив про ранковий обстріл. Тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену.

Зараз ви читаєте новину «Росія підняла в повітря бомбардувальники – можливий масований удар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі