понеділок, 02 червня 2014 13:01

Росія "пачками" закриває українські банки в Криму

Росія "пачками" закриває українські банки в Криму
Фото: hate.trust.ua

Центральний банк Росії ухвалив рішення про припинення з 2 червня діяльності на території Криму і Севастополя 10 українських банків

Про це пишуть "Коментарі", з посиланням на Центробанк РФ.

Як повідомляється, робота фінустанов припинена у зв'язку з невиконанням зобов'язань перед кредиторами (вкладниками).

Серед них - банк "Південний" (Одеса), "Укргазбанк" (Київ), "Хрещатик" (Київ), "Український інноваційний банк" (Київ), "Державний експортно-імпортний банк України", Фінбанк (Одеса), "Південкомбанк" (Донецьк), "Єврогазбанк" (Київ), "Піреус Банк МКБ" (Київ), "Брокбізнесбанк" (Київ).

Як йдеться у повідомленні, прийняття російським Центробанком рішення про припинення діяльності на території Криму і Севастополя структурних підрозділів вищевказаних установ є підставою для придбання автономної некомерційної організацією "Фонд захисту вкладників" прав ( вимог) за вкладами та здійснення компенсаційних виплат.

Раніше, наприкінці травня Центральний банк Росії припинив діяльність дев'яти українських банків на території Криму і Севастополя.

Зараз ви читаєте новину «Росія "пачками" закриває українські банки в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі