середа, 15 лютого 2023 09:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія накрила потужним вогнем Херсон і область: перші подробиці
9

Херсон з областю знову зазнали потужних обстрілів з боку російських окупантів.

Протягом доби в регіоні через російську агресію двоє людей зазнали поранень різного ступеня тяжкості, повідомили 15 лютого в Херсонській обласній військовій адміністрації.

"Російські загарбники 38 разів обстріляли території Херсонщини. Вели вогонь з артилерії, реактивних систем залпового вогню та мінометів", – ідеться в повідомленні.

РФ з новою силою вгатила по Херсону й області
Фото: ХОП
РФ з новою силою вгатила по Херсону й області
РФ з новою силою вгатила по Херсону й області
РФ з новою силою вгатила по Херсону й області
На кадрах аеропорт «Херсон» зараз

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої за Харківщину: Синєгубов повідомив сумні новини

Херсон російська армія атакувала дев'ять разів. Окупанти гатили по житлових кварталах міста. Через обстріли пошкоджено медичний заклад та житлові будинки.

На Херсонщині російські окупанти відкрили шлюзи на Каховській гідроелектростанції. Опублікували супутникові знімки дамби, де видно, як швидко витікає вода.

Рівень водойми впав уже на 2 м. Це найнижчий показник за 30 років супутникових спостережень. Ворог ставить під загрозу забезпечення питною водою, виробництво сільськогосподарської продукції на Херсонщині та безпеку найбільшої в Європі атомної станції – ЗАЕС.

Зараз ви читаєте новину «Росія накрила потужним вогнем Херсон і область: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі