пʼятниця, 29 липня 2022 09:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія атакувала Миколаївщину: Кім розказав про наслідки обстрілів

Росія атакувала Миколаївщину: Кім розказав про наслідки обстрілів
Показали наслідки вечірнього обстрілу Миколаєва. Фото: Олександр Сєнкевич

28 липня о 19:50 російський ворог знову обстріляв Миколаїв.

Троє осіб зазнали поранень, повідомив у п'ятницю в ранковому зведенні голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

"Влучання були у подвір'я приватних житлових будинків, унаслідок чого зруйновано три будівлі. Значні пошкодження отримали сусідні будинки. Також пошкоджено пункт видачі гуманітарної допомоги", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирійський сценарій: Братчук попередив одеситів про нову небезпеку

Вчора з 11:00 до 13:45 фіксували обстріли території між селами Новомиколаївка та Костянтинівка Первомайської громади. Відбулися численні займання полів та сухостою.

Вранці 28 липня після ворожих обстрілів виникло загоряння поля з пшеницею в селі Дмитрівка Куцурубської громади. А увечері того ж дня відбулося займання хвойної підстилки на Кінбурнській косі.

Сьогодні о 07:30 зафіксували влучання на території між селами Дмитрівка та Солончаки Куцурубської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

"28 липня орієнтовно о 19:00 були обстріли за межами села Широке Широківської громади. Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Так, пошкоджено лінію електропередач, у зв'язку з чим відсутнє електропостачання на території всієї громади", – додав Кім.

Під постійним ворожим вогнем залишаються села, які знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та руйнувань житлових будинків уточнюється.

28 липня окупанти обстріляли Миколаїв. Постраждала одна жінка. Російський снаряд влучив у подвір'я приватного житлового будинку. Він вибухнув буквально за кілька метрів від нього.

Зараз ви читаєте новину «Росія атакувала Миколаївщину: Кім розказав про наслідки обстрілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі