субота, 11 червня 2022 08:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія атакувала Дніпропетровщину з артилерії й "Ураганів": є постраждалі

Росія атакувала Дніпропетровщину з артилерії й "Ураганів": є постраждалі
Село Велика Костромка Зеленодольської громади, яке обстріляли "Ураганами", залишилося без світла та газу. Фото: dnepr.express

На Дніпропетровщині знову неспокійно у Криворізькому районі. Російські окупанти вдарили по Зеленодольській та Широківській громадах з артилерії і з "Ураганів".

Двоє людей поранені, повідомив 11 червня голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram. Постраждалих евакуювали в лікарні, їм надається допомога.

"Ніч минула без тривог, але з обстрілами. Ворог знову поцілив по двом громадам - Зеленодольській та Широківській. Пошкоджені будинки, старостат і будинок культури", йдеться у повідомленні.

Унаслідок ворожих обстрілів села Степове Широківської громади зруйновано кілька будинків. Один з поранених - цивільний чоловік 1980 року народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вночі та зранку вгатили ракетами по Дніпропетровщині

Село Велика Костромка Зеленодольської громади, яке обстріляли "Ураганами", залишилося без світла та газу. Ворог пошкодив газопровід, повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у Telegram.

"Там поранено 71-річного чоловіка, в нього наскрізне осколкове ураження ноги. Постраждалий - переселенець з Херсонщини, його шпиталізували. Унаслідок обстрілу в селі пошкоджено будинок культури, два житлові будинки, літню кухню, газопровід", - написав він.

Російські окупанти 10 червня атакували прикордонні території Широківської та Зеленодольської громад у Дніпропетровській області. Били з реактивних систем залпового вогню "Град".

Зараз ви читаєте новину «Росія атакувала Дніпропетровщину з артилерії й "Ураганів": є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі