середа, 15 червня 2022 09:25

Спецтема: Війна Росії проти України

Російські терористи обстріляли Харківщину: багато поранених

Російські терористи обстріляли Харківщину: багато поранених
Загалом по області за добу поранення отримали семеро мирних мешканців. Фото: t.me/synegubov

Минулої доби російські окупанти продовжили обстрілювати населені пункти Харківської області.

У Харківському районі через обстріли почалася лісова пожежа, повідомив 15 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Загалом по області за добу поранення отримали семеро мирних мешканців: Чугуївський район - чотири людини, Ізюмський - одна, Харківський район - дві. У селах Чугуївського району внаслідок влучання боєприпасів пошкоджені будинки та господарські будівлі, постраждали гаражі. У Богодухівському районі вночі окупанти обстріляли Золочівську громаду. Пошкоджено адміністративну будівлю одного із підприємств, сталася пожежа", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЗСУ розповіли, що відбувається на Харківському напрямку

В Ізюмському районі через ворожі обстріли пошкоджень зазнало підприємство, там також сталася пожежа.

"На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку бої йдуть за населений пункт Рубіжне. У районі Ізюма тривають активні бої. Наші захисники відбивають атаки ворога та завдають йому відчутних втрат", - додав Синєгубов.

У Харківському районі через влучання чотирьох російських ракет сталася пожежа у складських приміщеннях, горіли вантажні автомобілі. Площа займання становила 2 тис. кв. м.

На території області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог, як і раніше, сконцентрований на обороні. На Ізюмщині противник намагається встановити контроль над селищем Богородичне та готує наступ на Слов'янськ. Наші захисники протидіють ворогу, завдаючи йому відчутних втрат. У районі Ізюма нашими військовими знищено черговий російський вертоліт Ка-52

У селі Малинівка через обстріли окупантів поранення отримали двоє дітей - 11-річний хлопчик та дівчина 17 років. Попередньо, у них осколкові поранення. У селищі міського типу Печеніги поранена 3-місячна дитина, її 35-річна мати загинула. У селі Загороднє один поранений.

Зараз ви читаєте новину «Російські терористи обстріляли Харківщину: багато поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі