вівторок, 30 січня 2024 08:01

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ вночі випустила по Україні 35 дронів: повідомили про результати роботи ППО

У ніч на 30 січня російські загарбники знову атакували Україна ракетами та дронами.

Зокрема, ворог випустив 35 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 та дві ракети С-300 по Донецькій області. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

Автор: t.me/kpszsu
  Вночі знищено 15 ворожих дронів
Вночі знищено 15 ворожих дронів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігнат сказав, що найцінніше у перехоплених дронах-камікадзе

Дрони росіяни випустили із трьох напрямків: Приморсько-Ахтарська та Курська (РФ), а також з мису Чауда в тимчасово окупованому Криму.

Силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України знищено 15 ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Сумської, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Харківської, Херсонської та Київської областей.

"Частину ударних БпЛА ворог спрямував по прифронтових територіях, намагаючись уразити інфраструктуру паливно-енергетичного сектору, цивільні та військові об'єкти біля лінії фронту та державного кордону з РФ. До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Сил оборони України", - йдеться у повідомленні.

29 січня російські загарбники масовано обстріляли прикордонні населені пункти у Сумській області. Є руйнування будинків, а також загиблі.

Зокрема, в Юнаківській громаді росіяни за допомогою дронів скинули вибухові пристрої і вбили одного чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «РФ вночі випустила по Україні 35 дронів: повідомили про результати роботи ППО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі