вівторок, 07 березня 2023 07:57

Спецтема: Війна Росії проти України

РФ накрила Херсонщину "Градами" і артилерією: є жертви
13

За минулу добу противник здійснив 65 обстрілів, випустивши по Херсонській області 354 снаряди з важкої артилерії та "Градів".

Є постраждалі серед цивільного населення, повідомив уранці 7 березня голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

"Чотири людини поранені. Місто Херсон ворог обстріляв тричі. 18 російських снарядів влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки", – написав він.

З деокупованої території області евакуювали 52 особи.

Трагедія сталася у селі Зелений Гай. Під час виконання польових робіт трактор натрапив на невідомий вибухонебезпечний предмет. Від отриманих травм одна людина загинула на місці, ще одна – отримала поранення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ з новою силою атакувала Херсон і область: загинули діти (фото 18+)

За минулу добу противник здійснив 65 обстрілів
Фото: Нацполіція
На Херсонщині на вибухівці, залишеній російськими окупантами, підірвався трактор

"Жителі Херсонщини, вкотре нагадуємо, що зараз дуже небезпечно відвідувати території, які ще не обстежили сапери. Тому задля вашої безпеки наполегливо радимо утриматись від відвідин полів, лісосмуг та інших потенційно замінованих територій. Якщо ви побачили вибухонебезпечний предмет, відійдіть на безпечну відстань та викличте рятувальників або правоохоронців. У жодному разі не намагайтеся знешкодити його самостійно", – закликали у Херсонській ОВА.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції. Крім ударних безпілотних літальних апаратів Shahed-136, за добу, що минула, наші захисники збилли ворожий літак Су-25 та ще вісім дронів різних типів.

Зараз ви читаєте новину «РФ накрила Херсонщину "Градами" і артилерією: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі