пʼятниця, 12 жовтня 2012 12:25

П'ятикласник загубився у рівненському лісі. Пошуки тривають другу добу

П'ятикласник загубився у рівненському лісі. Пошуки тривають другу добу
Хлопчик провів у лісі вже дві доби

Досі не повернувся додому 10-річний Володимир Швайко з села Сварицевичі Дубровицького району Рівненщини. Хлопчик зник ще у середу 10 жовтня, коли збирав гриби в урочищі "Добрий бір". Дитину шукають у лісі понад двісті людей – селяни, рятувальники, лісівники, міліціонери та прикордонники зі службовими собаками. Однак жодних слідів школяра досі не знайшли.

"Батьки взяли з собою Володю у ліс по гриби, хотіли запастися на зиму. Малий був з ними, а потім десь зник. Його похопилися, коли вже надумали їхати додому – близько 13-ої години", - розповідають у сільській раді. – "Матір думала, що син перебуває з татом. А батько вважав, що Володя з мамою".

Спершу Олександр та Світалана Швайки шукали хлопця самостійно. Але через годину змушені були подзвонити сільському голові та попросити про допомогу односельців. Люди зібралися та почали прочісувати ліс між селами Сварицевичі та Лісове квадрат за квадратом.

"Хлопчик провів у лісі вже дві доби. Де він знаходиться – наразі ніхто не знає. Ми розіслали орієнтування по всій області. Хлопчик може вийти й до якогось села – раптом його хтось впізнає?" – каже Олена Дудко з прес-центру обласного управління міліції.

Школяра, що заблукав на Поліссі, уже розшукують понад двісті людей. Невідомо, чи має дитина з собою їжу чи воду.

Батьки Володимира Швайка непрацюючі, живуть із власного господарства. Окрім сина родина виховує старшу дочку.

Зараз ви читаєте новину «П'ятикласник загубився у рівненському лісі. Пошуки тривають другу добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі