четвер, 02 серпня 2012 16:13

На Одещині в полі знайшли останки 2-річної дитини

На Одещині в полі  знайшли останки 2-річної дитини
Дитину шукали не один день. Фото: io.ua

Ще 23 липня у Тарутинський РВВС Одеської області звернулася жінка і повідомила, що у неї пропала 2-річна дитина. До сьогоднішнього дня проводились пошукові роботи, але результати були сумними - приблизно за півтора кілометрі від селища Березине були виявлені останки дитини з неблагополучної родини.

"Після багатьох днів пошуку серед поля були знайдені тільки деякі фрагменти трупа: голову та руки загиблого Стасика. Виявлені останки дитини відправили до Одеси для проведення судмедекспертизи", - уточнив начальник Тарутинського РВВС Іван Іщенко.

Як з'ясували співробітники міліції, мати дитини з трьома дітьми приїхала тиждень тому з сусіднього району погостювати у батьківському домі. Родичі випили за зустріч, і ніхто не помітив, як дитина вийшла з будинку у двір, а потім на сільську вулицю, пише "Ревізор".

Про зникнення дитини мати повідомила лише на наступний день, однак багатоденні пошуки були безрезультатними.

"Не можна виключити, що дитина стала жертвою вовків, які з'являється подекуди в районі. Втім, можливо, також, що малюк загинув від сонячного удару або зневоднення організму", - зазначив Іщенко.

За цим фактом порушено кримінальну справу згідно з ознаками ст.115 (вбивство) КК України.

Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом неналежного виконання батьківських обов'язків матір'ю загиблого малюка.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині в полі знайшли останки 2-річної дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі