четвер, 27 жовтня 2022 13:55

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нехай літають, ми їх будемо збивати" – у Генштабі поділилися успіхами ППО

"Нехай літають, ми їх будемо збивати" – у Генштабі поділилися успіхами ППО
Українські сили протиповітряної оборони успішно збивають цілі ворога. Фото: mvs.gov.ua

Українські сили протиповітряної оборони успішно збивають цілі ворога.

Тому Збройні сили України готові "привітати" російську авіацію з прийдешнім професійним святом. Про це під час брифінгу 27 жовтня сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, передає Gazeta.ua.

"Ефективність системи ППО залишається на достатньо високому рівні і становить 79% збитих дронів противника. Тільки за останню добу силами і засобами ППО знищено 18 з 20 дронів-камікадзе", – зазначив Громов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які плани РФ на новомобілізованих – у Генштабі розкрили

Він нагадав, що за минулий тиждень наші захисники знищили шість ударних вертольотів типу Ка-52, Мі-24, Мі-28 противника. Загальна кількість знищених російських вертольотів – близько 250, що дорівнює п'яти полкам армійської авіації.

"Тому можна "привітати" всі екіпажі армійської авіації Збройних сил РФ з їхнім прийдешнім професійним святом, завтра в них день армійської авіації. Нехай літають, ми їх будемо збивати", – додав Громов.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 27 жовтня становлять понад 69 220 осіб. За добу лави "200-х" поповнили ще понад 320 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «"Нехай літають, ми їх будемо збивати" – у Генштабі поділилися успіхами ППО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі