неділя, 10 грудня 2023 09:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Прикордонники показали на відео знищення загарбників в районі Куп'янська

Прикордонники показали на відео знищення загарбників в районі Куп'янська
Українські воїни знищують загарбників на різних ділянках фронту. Фото: скріншот

Українські військові продовжують знищувати російських загарбників на різних напрямках фронту.

Зокрема, прикордонники показали на відео знищення ворожої техніки в районі Куп'янська Харківської області. Про це йдеться у дописі Держприкордонслужби в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищено 700 загарбників: Генштаб оновив дані про втрати РФ

Російську техніку прикордонники знищили влучним пострілом з ударного дрона.

"Так закінчився ще один вдалий виліт ударного дрона аеророзвідників бригади Гвардії наступу "Сталевий кордон" на Куп'янському напрямку. На голови окупантів прикордонники скинули три боєприпаси, які спалили ворожий бліндаж і позашляховик", - йдеться у повідомленні.

Російські загарбники найактивніше атакують в районах Бахмута та Авдіївки. За минулу добу українські війська відбили там понад 30 атак. Загалом на фронті минулої доби відбулося 60 бойових зіткнень. Про це вранці 10 грудня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Ворог завдав одного ракетного та вісьмох авіаційних ударів, здійснив 34 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники показали на відео знищення загарбників в районі Куп'янська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі