пʼятниця, 07 квітня 2023 09:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Потужна "бавовна" під Мелітополем: Федоров розкрив нові подробиці

Потужна "бавовна" під Мелітополем: Федоров розкрив нові подробиці
Мелітополь перебуває в тимчасовій окупації російських загарбників. Фото: "РИА Новости"

Вибухи поблизу захопленого Мелітополя на Запоріжжі увечері 6 квітня пролунали у місці, де зосереджувалася техніка й особовий склад окупантів.

Загарбники те все звозили туди упродовж декількох днів. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в телемарафоні "Єдині новини" 7 квітня, передає Gazeta.ua.

За його словами, вибухи було чути о 20:30 у Мелітополі та Мелітопольському районі – селищі Веселе.

"До того була інформація, що ворог вже чотири дні поспіль звозить туди свою техніку та особовий склад. Ворог намагався це робити під час вимкненого мобільного зв'язку та інтернету у цьому селищі, щоб наші мешканці не могли нічого повідомити Збройним силам України та спецслужбам. Але не вдалося це приховати", – сказав Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі порахували колаборантів: Федоров назвав цифру

Він нагадав, що цього ж тижня лунали вибухи в районі мелітопольського аеродрому. За його інформацією, за день до цього росіяни вертольотами звозили на аеродром багато свого надважливого вантажу.

"Але в одну ніч весь цей вантаж вибухнув. І його нема. І така ситуація вже другий тиждень поспіль. І це сіє паніку серед окупантів", – сказав Федоров.

Увечері 6 квітня повідомлялося, що на півночі окупованого росіянами Мелітополя пролунали кілька потужних вибухів. Що саме вибухнуло – відомо не було.

Зараз ви читаєте новину «Потужна "бавовна" під Мелітополем: Федоров розкрив нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі