неділя, 18 березня 2012 15:04

Попов наказав покарати "своїх" за зловживання владою

Попов наказав покарати "своїх" за зловживання владою

Київська адміністрація передала до правоохоронних органів ряд матеріалів щодо зловживань посадовими особами КМДА та райдержадміністрацій.

Як повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу мерії, Головне управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту провело ряд перевірок фінансової діяльності структурних підрозділів міськадміністрації, зокрема, в частині державних закупівель та використання бюджетних коштів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко хоче розібратися зі зловживаннями під час підготовки до Євро-2012

"За результатами аудиту було виявлено ряд зловживань і порушень, виявлено порушення при обробці тендерної документації у сфері закупівель товарів, робіт і послуг. Так, вартість однакових товарів і послуг в районах Києва відрізняється в кілька разів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович не реагує на факти зловживання "своїми"

Порушення виявлені при закупівлі продуктів харчування для дітей у садочках, у роботі Головного управління охорони здоров'я в частині придбання медикаментів та обладнання, проведення тендерних закупівель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Борисполю" скасували 10-мільйонний штраф за зловживання монополією

Голова КМДА Олександр Попов доручив провести службове розслідування і притягнути до адміністративної відповідальності причетних до порушень посадових осіб, тих керівників, які допустили подібні зловживання.

Зараз ви читаєте новину «Попов наказав покарати "своїх" за зловживання владою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі