середа, 04 січня 2017 12:04

"Поліцейські" відібрали у чоловіка паспорт та вимагали гроші

"Поліцейські" відібрали у чоловіка паспорт та вимагали гроші
zz.te.ua

На Запоріжжі "поліцейські" забрали паспорт та вимагали гроші у чоловіка, який курив у громадському місці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"У Мелітополі Запорізької області два товариша під виглядом правоохоронців підійшли до 23-річного місцевого, який курив на вулиці. Представилися поліцейськими. Почали вимагати документи для перевірки. Після відібрали у хлопця паспорт. За непритягнення до відповідальності вимагали гроші. Потерпілий сказав, що не має з собою 2 тис. грн. Тому привів злодіїв до свого будинку. Поки гості чекали, хлопець розповів про все батькові та попросив у нього грошей. Чоловік одразу запідозрив шахрайство. Подзвонив у поліцію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео масштабного вибуху в житловому будинку

Поліцейські затримали одного зловмисника. Він - 24-річний місцевий мешканець. Іншого псевдоправоохоронця шукають. Відкрито кримінальне провадження. Обом загрожує штраф або арешт до 6 місяців чи обмеження волі до 3 років. Триває слідство.

У Тернополі 41-річний чоловік під виглядом поліцейського крав телефони у дітей. Вимагав показати мобільні з метою перевірки. Таким чином, наївні діти ставали жертвами псевдополіцейського. Наразі чоловіка шукають.

Зараз ви читаєте новину «"Поліцейські" відібрали у чоловіка паспорт та вимагали гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі