понеділок, 15 березня 2021 11:55

Підозрюваний мовчить, а мати – не причетна: нові подробиці гучного вбивства дитини на Херсонщині

Підозрюваний мовчить, а мати – не причетна: нові подробиці гучного вбивства дитини на Херсонщині
7-річна Марія Борисова із села Щасливе Олешківського району на Херсонщин проживала із матір'ю Ольгою та братом 10-річним Сергієм. Батько 2 роки, як не живе з родиною, але з дітьми спілкувався. Фото: facebook.com/groups/236820813600354

Поліцейські Херсонщини розповіли, як шукали вбивцю 7-річної Марії Борисової із села Щасливе Олешківського району на Херсонщині.

Під підозру потрапляло майже все населення села. Перевіряли алібі кожного. Коли знайшли тіло - поліцейські отримали сліди зловмисника. Завдяки 2 важливим експертизам, результати яких надійшли вчора вдень, зловмиснику оголосили про підозру. Про це розповів заступник керівника обласної поліції Микола Вербицький.

"На полімерному мішку, в якому знайшли тіло дівчинки, на поясі й мотузку, якими він був зав'язаний, на одязі й долонях дівчинки були знайдені сліди підозрюваного. Зокрема й сліди сперми на штанях дитини. Сліди порівнювалися зі зразками ДНК 16 людей. Результати вказали на затриманого", - розповів Вербицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружив із батьком: в поліції розповіли про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової

Де саме дівчинку зґвалтували й убили, де зловмисник переховував тіло – у поліції не розголошують, посилаючись на таємницю слідства. Єдине кажуть, мати дівчинки до злочину не причетна. Якщо знала, що до зникнення може бути причетний затриманий – сповістила б.

"В інтересах слідства, яке ще триває, інформацію про місце вчинення злочину розголошувати не можемо. Ми не відкидаємо, що тіло могло переховуватися в спорудах, які належать підозрюваному, або до яких він мав доступ", - додали правоохоронці.

Експертизи тривають. Чи мав підозрюваний спільника – невідомо. Свідчити він відмовляється, посилаючись на статтю Конституції.

7-річна Марія Борисова зникла 7 березня. Того дня гралася з сусідськими дітьми та 10-річним братом. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту близько 17:30. Побігла туди, аби зустріти батька з роботи. Він мав привезти їй подарунок до 8 Березня. Ніхто з дітей не помітив, у який момент зникла дівчинка. У ЗМІ поширювали чутки, що до злочину причетна мати дівчинки. Тіло знайшли 11 березня в недобудові неподалік будинку, де жила Марія. Була зґвалтована й задушена в день зникнення, за висновками експертів. Підозрюваного затримали 13 березня - в день похорону дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний мовчить, а мати – не причетна: нові подробиці гучного вбивства дитини на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі