понеділок, 15 березня 2021 11:23

Дружив із батьком: в поліції розповіли про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової

Дружив із батьком: в поліції розповіли про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової
У Щасливому на Херсонщині поховали 7-річну Марію Борисову. Зникла 7 березня. За 4 дні знайшли її тіло. Була зґвалтована й задушена, за результатами експертизи. Вбивцю затримали. Фото: facebook.com/khersonpolice.official

Підозрюваному у вбивстві 7-річної Марії Борисової із села Щасливе Олешківського району на Херсонщині 62 роки. Він дружив із батьком дівчинки, був його сусідом. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника обласної поліції Микола Вербицький.

"Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини проти життя і здоров'я людей. Звільнився з місць позбавлення волі 2005-го. Протягом останнього року притягувався до адміністративної відповідальності. Жив самотньо по сусідству із батьком дівчинки, був його другом. І неподалік від самої дівчинки", - розповів Вербицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вийшли на підозрюваного в убивстві 7-річної Марії Борисової: відео

Причетність підозрюваного встановили за допомогою ДНК-профілю, який виявили на мішку та одязі дівчинки. 13 березня його затримали. 14 березня о 18:30 у Херсонському міськрайонному суді взяли під варту без права на заставу.

7-річна Марія Борисова зникла 7 березня. Того дня гралася з сусідськими дітьми та 10-річним братом. Востаннє її бачили біля зупинки громадського транспорту близько 17:30. Побігла туди, аби зустріти батька з роботи. Він мав привезти їй подарунок до 8 Березня. Ніхто з дітей не помітив, у який момент зникла дівчинка. Тіло знайшли 11 березня в недобудові неподалік будинку, де жила Марія. Була зґвалтована й задушена в день зникнення, за висновками експертів. Підозрюваного затримали 13 березня - в день похорону дівчинки.

Зараз ви читаєте новину «Дружив із батьком: в поліції розповіли про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі