пʼятниця, 04 березня 2022 22:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Під Києвом окупанти розстріляли авто з шістьма людьми

4 березня на Київщині російські окупанти розстріляли із танкових кулеметів авто із шістьма людьми, які їхали з селища Ворзель.

Жінка та 17-річна дівчина загинули. Ще двоє дорослих і двоє дітей - поранені, повідомили в Офісі генерального прокурора.

Автор: t.me/pgo_gov_ua
  На Київщині російські окупанти розстріляли  із танкових кулеметів   авто із шістьма людьми
На Київщині російські окупанти розстріляли із танкових кулеметів авто із шістьма людьми

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти накрили "Градами" Ворзель, постраждав дитбудинок

"Шестеро осіб їхали на автомобілі. Під час руху зустріли колону військової техніки окупантів, позначену літерою "V", які відкрили по них вогонь з танкових кулеметів. Внаслідок обстрілу загинули жінка та 17-річна дівчина. Ще четверо отримали осколкові поранення, серед них дівчата 17 та 7 років", - розповіли прокурори.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом розстрілу цивільного автомобіля з мирними мешканцями. Справу розслідують як порушення законів та звичаїв війни.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом окупанти розстріляли авто з шістьма людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі