середа, 18 січня 2023 12:07

Падіння вертольота в Броварах: Зеленський прокоментував трагедію на Київщині

Падіння вертольота в Броварах: Зеленський прокоментував трагедію на Київщині
Президент висловив співчуття рідним і близьким загиблих у трагедії. Фото: radiosvoboda.org

Президент Володимир Зеленський прокоментував трагедію в Броварах, де вертоліт ДСНС впав на дитячий садок. Він висловив свої співчуття рідним загиблих у катастрофі.

Президент підтвердив, що загиблими в трагедії вважаються 15 осіб, у тому числі все керівництво МВС України, йдеться в повідомленні на офіційному акаунті президента України в Telegram.

"Станом на цю хвилину 15 людей загинули. Точне число жертв трагедії наразі встановлюється. Серед них міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович, їхні помічники, екіпаж гвинтокрила. Травмовано 25 людей, серед них 10 дітей. Станом на цю хвилину загинули три дитини. Невимовний біль. Гвинтокрил упав на територію одного з дитячих садочків" - повідомив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Велика втрата для урядової команди та всієї держави" ‒ Шмигаль відреагував на трагедію в Броварах

Зеленський підкреслив, що Служба безпеки України отримала завдання у взаємодії з Національною поліцією та іншими правоохоронними органами з'ясувати всі обставини трагедії та встановити, що сталося. На місці катастрофи працюють всі необхідні служби порятунку.

"Мої співчуття всім рідним і близьким загиблих! Денис, Євген, Юрій, команда МВС... справжні патріоти України. Світла памʼять! Світла памʼять усім, чиї життя забрав цей чорний ранок!"- додав президент.

Вранці 18 січня біля дитячого садка в Броварах під Києвом впав вертоліт ДСНС. Згідно з офіційними даними ДСНС, в катастрофі загинуло 15 осіб, у тому числі троє дітей, ще 25 осіб отримали поранення і були госпіталізовані, серед них 10 дітей.

Поміж інших в результаті авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ – вони перебували у вертольоті ДСНС. Серед загиблих - міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін і державний секретар Юрій Лубкович.

За попередньою версією слідства причиною авіакатастрофи в Броварах стала помилка пілота. Обставини трагедії ще з'ясовуються.

Зараз ви читаєте новину «Падіння вертольота в Броварах: Зеленський прокоментував трагедію на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі