субота, 20 серпня 2022 20:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Особи майже половини жертв обстрілу Харкова ще не встановили

Особи майже половини жертв  обстрілу Харкова ще не встановили
Правоохоронці не встановили особи восьми загиблих в результаті обстрілу гуртожитку в Салтівському районі Харкова. Фото: ДСНС

Правоохоронці не встановили особи восьми загиблих у результаті обстрілу гуртожитку в Салтівському районі Харкова 17 серпня.

Про це повідомив прессекретар прокуратури Харківської області Дмитро Чубенко в коментарі РБК-Україна. Всього відомо про 18 жертв російської атаки.

Протягом дня фахівці знайшли тіла трьох загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові зросла кількість жертв нічного обстрілу гуртожитку

Правоохоронці знайшли тіло 34-річного вчителя праці зі школи, що розташована поряд.

"Також під завалами був виявлений труп 39-річної жінки зі Львова. Ще одне тіло не змогли розпізнати, оскільки в нього був сильно пошкоджений тулуб. Вчорашній обгорілий труп не впізнали, всього в нас на сьогодні не розпізнано вісім трупів", – повідомив Чубенко.

На місці обстрілу гуртожитку на вул. Ахієзерів у Салтівському районі Харкова рятувальники знайшли ще три тіла.

Працівники ДСНС продовжують пошукові роботи на місці трагедії. Таким чином, кількість загиблих від російського ракетного удару по гуртожитку сягнула вже 18 осіб.

17 серпня близько 21:20 Росія вдарила ракетами "Іскандер" по триповерховому гуртожитку в Салтівському районі Харкова. Сталася руйнація з подальшим займанням. О 23:38 пожежу локалізовано.

У момент ракетного удару в гуртожитку перебували від 20 до 40 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Особи майже половини жертв обстрілу Харкова ще не встановили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі