неділя, 20 березня 2022 08:51

Окупанти знову вгатили артилерією по будинках у Харкові. Є загиблі

Окупанти продовжують нищити Харків та обстрілювати мирних мешканців із артилерійських системи.

За останню добу снаряди прилетіли у багатоповерхівки у Київському, Московському та Індустріальному районах, повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

"Рятувальники понад 20 разів виїжджали на гасіння пожеж, розбирали завали. Було і 27 виїздів для ліквідації вибухівок", - заявили у ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти звозять іноземних бойовиків до кордонів з Україною – Генштаб

Фотографії однієї з обстріляних багатоповерхівок у своєму фесбуці виклав помічник начальника обласної поліції Харківщини В'ячеслав Марков.

"Тільки в Індустріальному районі Харкова в ніч на 20 березня від обстрілів загинули п'ятеро цивільних. Серед них хлопчик, якому було усього 9 років", - написав Марків.

Автор: Нацполіція
 

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти знову вгатили артилерією по будинках у Харкові. Є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі