понеділок, 18 квітня 2022 12:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупант мріє отримати поранення і піти "у відрив" - перехоплена розмова з дружиною 

Окупант мріє отримати поранення і піти "у відрив" - перехоплена розмова з дружиною 
СБУ перехопила нову розмову окупанта зі своєю дружиною. Фото: скріншот з відео

Російські окупанти мріють про своє поранення, щоб отримати виплати та повернутися додому.

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які є у розпорядженні Служби безпеки України.

"Уламок у ногу, два місяці промучився, у тебе дістали, зашили, оклимався. Навіть якщо в руку, ну нічого страшного. Навіть якщо накульгуєш, зате три мільйони", – говорить загарбник своїй дружині.

Вона не приховує своєї радості від такої перспективи "розбагатіти". Судячи з діалогу, жінці неважливо, що її чоловік може загинути.

СБУ акцентує, що "майбутні мільйонери" уже знають, як витратять гроші. Судячи з розмови, на це їм потрібно декілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Там баба лежить, сіпається. У голові дірка" - СБУ задокументували страшний злочин

"Куплю собі машину, тобі купимо. Як ти хотіла, на автоматі якусь. Ми одразу тобі і мені купимо права, їдемо в бутік якийсь, одягаємось там тисяч на 500, і йдемо у конкретний відрив", – фантазує окупант.

За даними Міноборони України, українські захисники знищили уже понад 20 тис. російських загарбників.

"В окупанта з аудіозапису є дуже великі шанси поповнити цей список. Але ж дружина не засмутиться – піде "в отрив" без нього", - підсумували в СБУ.

Росіяни зізнаються та радіють тому, що кадировці в Маріуполі на Донеччині стріляють у дітей. Один з окупантів під час бесіди з дружиною сміявся над тим, як кадировці бігли за маленькою дівчинкою та стріляли їй по ногах. Це вони робили для розваги. Пізніше загарбник похвалився тим, що з іншими вкрав під Києвом автомобілі та різну зброю.

Зараз ви читаєте новину «Окупант мріє отримати поранення і піти "у відрив" - перехоплена розмова з дружиною ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі