неділя, 20 березня 2022 10:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти гатили по Харківщині з мінометів та арилерії

Окупанти гатили по Харківщині з мінометів та арилерії
Окупанти 38 разів обстріляли Харківщину. Фото: ДСНС

Окупанти за минулу добу 38 разів обстріляли Харківщину. Цілили з мінометів, артилерії та реактивної системи залпового вогню по району Харкова Салтівці, селам Циркуни, Дергачі та місцевому тракторному заводу.

"Однак завдяки ЗСУ росіяни суттєво зменшили свою присутність в небі над Харковом. На сьогодні фіксуємо розвідувальні літальні апарати", - повідомив голова ОВА Олег Синєгуб.

Сьогодні зранку в Харків намагалися проїхати російські ДРГ. Гатили з кулеметів та стрілецької зброї. Наші бійці їх розгромили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову вгатили артилерією по будинках у Харкові. Є загиблі

Також безуспішно росіяни намаглися прорватися в напрямку Ізюма. Українська армія знищила ворогів разом з полковником, заступником керівника інженерних військ Західного воєнного округу РФ.

У Харкові затримали російського льотчика Максима Криштопа. Після катапультування і приземлення, він випустив угору дві світлових ракети, аби його евакуювали свої. Та о другій ночі його відшукали нацгвардійці. Росіянин намагався видати себе за місцевого, якому ніде жити. Був готовий використати гранати проти українських військових.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти гатили по Харківщині з мінометів та арилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі