неділя, 26 червня 2022 19:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріл Черкащини: голова ОВА розповів, куди "прилетіло" й хто загинув

На Черкащині через ворожий обстріл загинув залізничник, є троє важкопоранених.

Загиблий обслуговував залізничні колії і перебував на чергуванні, розповів голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець в ефірі національного марафону, передає Gazeta.ua.

"Загиблий – працівник залізниці, який обслуговував залізничні колії і саме був на чергуванні. Він діяв відповідно до сигналів ракетного нападу. Але цивільна інфраструктура не пристосована до захисту повною мірою", – сказав Табурець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вже серйозно" – в МВС назвали причини ракетного удару Росії по Києву

За його словами, було два "прильоти". П'ятеро цивільних отримали серйозні поранення, троє з них – у критичному стані. Їм надають допомогу в місцевій лікарні.

Автор: скрін з відео
  Кадр після "прильоту" на Черкащині
Кадр після "прильоту" на Черкащині

"Вибухи були надзвичайно потужні. І маємо дійсно велике руйнування. Очевидно, що людина, яка загинула, попала безпосередньо в зону ураження. На жаль іще троє поранених – у критичному стані", – розповів голова ОВА.

Постраждала залізниця та житлові будинки, додав Табурець. Чи функціонуватиме залізниця – поки що невідомо, потрібен аналіз фахівців.

Сьогодні, 26 червня, російські окупанти атакували Черкаську область. Два "прильоти" зафіксували поблизу обласного центру. Близько 11:30 в Черкасах пролунали вибухи. У місті виднівся стовп диму.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Черкащини: голова ОВА розповів, куди "прилетіло" й хто загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі