понеділок, 19 березня 2012 13:08

Миколаївець 20 раз всадив ніж у злодія, який вкрав у нього мобілку

Миколаївець 20 раз всадив ніж у злодія, який вкрав у нього мобілку

Про те, що в одному з будинків у Заводському районі Миколаєва знаходиться тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, в міліцію повідомив 44-річний місцевий житель, пише ТСН.

Правоохоронцям, які прибули за вказаною адресою, чоловік пояснив, що зайшов до знайомого у гості та побачив його на підлозі без ознак життя, а поряд з тілом лежав ніж.

Експерти НДЕКЦ при УМВС України в Миколаївській області виявили на тілі потерпілого близько 20 ножових поранень тулуба та кінцівок. Вже через кілька годин за підозрою у скоєнні даного злочину співробітники міліції затримали 28–річного раніше судимого місцевого мешканця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові біля покерного клубу порізали іноземця

Правоохоронцями з'ясовано, що затриманий вже давно тримав образу на потерпілого, бо той колись викрав у нього мобільний телефон. Вирішивши помститися, зловмисник прийшов до нього у гості. Обоє чоловіків були добряче напідпитку.

Під час з'ясування відносин ображений гість дістав ніж й почав хаотично наносити удари супернику. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці.

Слідчим відділом Заводського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ч.1 ст.115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївець 20 раз всадив ніж у злодія, який вкрав у нього мобілку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі