четвер, 16 листопада 2017 13:00

Невідомі з ножами напали на братів-фермерів: одного вбили

Невідомі з ножами напали на братів-фермерів: одного вбили
Один з братів від поранень помер на місці.

У селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району Одеської області невідомі з ножами напали на двох братів-фермерів. Одного вбили, іншого поранили.

Про це інформує місцева поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіка та дружину знайшли мертвими у сауні

Брати - 34 і 37 років, мешкали в Ізмаїлі. В селі мали теплиці. На камері спостереження побачили, що хтось проник на їхню земельну ділянку. Поїхали туди. На території побачили невідомих людей. Ті накинулись на братів з ножами. Вдарили кілька раз і втекли. Один з постраждалих викликав "швидку". Старшого медикам врятувати не вдалось.

"Вони орендували цю ділянку з 2014-го. Побудували там теплиці, вирощували перець, огірки. Територію обгородили парканом, найняли охорону. Влітку поставили камери відеоспостереження. Людей на роботу переважно привозили своїх, місцевих у них мало працювало", - голова Старонекрасівської сільради Григорий Мінжинер розповів Gazeta.ua

Також додав, що у вересні цього року ділянку братів-фермерів вже грабували. Хто і що вкрав - невідомо. Фермери до поліції не звертались.

Поліція займається пошуком злочинців.

Іноземець зарізав чоловіка та хотів втекти у Росію

Зараз ви читаєте новину «Невідомі з ножами напали на братів-фермерів: одного вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі