пʼятниця, 10 листопада 2017 18:10

Чоловіка та дружину знайшли мертвими у сауні

Чоловіка та дружину знайшли мертвими у сауні
Подружжя бізнесменів знайшли мертвими у сауні. Фото - pravda.if.ua

Зранку 10 листопада у Надвірній на Івано-Франківщині у сауні виявили тіла загиблих 46-річного чоловіка та його дружини, 45 років. Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова смерть: чоловіка знайшли вбитим у квартирі

"О 9:41 до поліції надійшло повідомлення від фельдшера міської лікарні. Він повідомив, що вранці було виявлено два трупи - чоловіка і жінки. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, в сауні, в одній із кімнат виявила без ознак насильницької смерті два трупа - чоловіка та жінки, які були подружжям",- розповідає Тетяна Іванюк із сектору комунікації ГУНП Нацполіції в області.

Розпочато кримінальне провадження. Тіла доставлені до моргу для проведення розтину і експертизи.

Сауна розташована у будинку подружжя. Вони були приватними підприємцями та володіли у місті великим магазином. Виховували трьох дітей, пише pravda.if.ua.

В селищі Озерне Житомирського району у власній квартирі зна­йшли мертвими подружжя 79-річну Зінаїду та 84-річного Олександра Сапогових. Понад 10 днів не виходили на зв'язок із рідними. Коли відчинили їхню квартиру, відчули трупний запах. Чоловік лежав у кімнаті обличчям додолу. Жінка — біля серванту на спині з простягнутими руками. Поблизу неї була розтягнута чорна панчоха. Обидва тіла — розпухлі. В квартирі гучно грала музика. Родичі стверджують, що подружжя вбили.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка та дружину знайшли мертвими у сауні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі