середа, 16 листопада 2016 14:42

Невідомі обстріляли будинок електрика і вчительки

Невідомі обстріляли будинок електрика і вчительки

Близько опівночі 14 листопада невідомі обстріляли будинок 51-річного Андрія Василіва жителя села Олесько Буського району на Львівщині. З місця злочину втекли. Господар у той час був у будинку з дружиною Валентиною і дочкою Іриною. Ніхто з них не постраждав.

"З місця події вилучили кілька куль, які застрягли у стіні будинку і перегородці житлової кімнати, а також гільзи калібру 9 міліметрів. Пострілами пошкодили віконний склопакет", – кажуть у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дворічна дитина вистрелила у лице немовляті

"У селі раніше таких випадків не було. У них порядна сім'я. Валентина викладає у Олеському професійному ліцеї, Андрій електриком на фермі підробляє. Вони самі не мають уявлення хто б це міг бути", – розповідає сільський голова Анатолій Триндюк, 47 років.

Поліцейські встановлюють тип зброї та шукають причетних до обстрілу. Шукають причетних до обстрілу. Кваліфікували як хуліганство. З'ясовують мотиви.

У річці Кодима на Миколаївщині знайшли пістолет, з якого ймовірно застрелили поліцейського 32-річного Олександра Цукермана з селища Криве Озеро.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі обстріляли будинок електрика і вчительки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі