понеділок, 10 жовтня 2022 14:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Не Кримський міст. Кулеба пояснив, що спровокувало Путіна до ракетного терору

Не Кримський міст. Кулеба пояснив, що спровокувало Путіна до ракетного терору
Очільник МЗС Дмитро Кулеба пояснив, що спровокувало російського президента Володимира Путіна до ракетного терору. Фото: eastnews.ua

Президент Російської Федерації Володимир Путін наказав масовано обстріляти Україну 10 жовтня не через часткове зруйнування Кримського мосту.

Ракетним терором російський диктатор намагається змінити темп війни на користь країни-загарбниці. Про це зазначив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ готувала масовані удари по Україні ще з початку жовтня

"Ні, Путіна Кримський міст не спровокував розв'язати ракетний терор. До мосту Росія теж постійно завдавала ракетних ударів по Україні. Путін у відчаї через поразки на полі битви. І використовує ракетний терор, щоб спробувати змінити темп війни на свою користь", – написав він.

Кулеба наголосив, що ця нісенітниця про "провокацію" Путіна має припинитися. Додав, що диктатору не потрібно, щоб його щось "спровокувало" для скоєння жахливих злочинів.

"Прошу міжнародні ЗМІ припинити перекладати провину на жертву агресії, припускаючи, що Путін "відповідає" або його "провокують", – додав міністр.

У понеділок, 10 жовтня, у Києві, Дніпрі й на Хмельниччині пролунала серія вибухів. Щонайменше було чотири прильоти в центральній частині Києва, але різних місцях. Видно дим, передає кореспондент Gazeta.ua.

Попередньо, частину ракет, що запустили в столицю, вдалося збити протиповітряній обороні (ППО). Про роботу ППО повідомляють на Київщині.

Зараз ви читаєте новину «Не Кримський міст. Кулеба пояснив, що спровокувало Путіна до ракетного терору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі