вівторок, 01 березня 2022 16:45

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нам сказали, що Зеленський підписав указ про капітуляцію" - російський окупант здався ЗСУ

"Нам сказали, що Зеленський підписав указ про капітуляцію" - російський окупант здався ЗСУ
Російський окупант здався Збройним силам України. Тим самим зберіг своє життя і наблизив мир.  Фото: скріншот з відео

Російські військові нападали на Україну з інформацією, що президент Володимир Зеленський нібито підписав указ про капітуляцію.

Про це розповів один із окупантів Дікополов С. С., який здався Збройним силам України, інформує СБУ.

"Нам сказали, що Зеленський вже підписав указ про капітуляцію. А тепер – просто потрібно доїхати до Києва, зайняти оборону і повернутися", - повідомив російський солдат.

До того як здатися силам ЗСУ на Полтавщині, загарбник йшов на Київ у складі колони зі 100 танків. Усе це – пояснює командою "показати міць російської армії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Налили солярки в усі отвори, щоб більше нічого не глохло" - окупантів зловили на Харківщині

"Ми були на навчаннях під Воронежем, і ми просувалися все ближче, і ближче до кордону нібито для охорони. Нас відправили ще ближче до кордону, а потім ми проїхали паркан, гори піску, і я зрозумів, що там Україна", - сказав полонений.

На запитання, чи знав, що отримуватиме команди обстрілювати дитсадки, житлові масиви, мирних, беззбройних людей, окупант сказав: "Я не обстрілював".

"Ну що ж, "міць" розгромлена, колона – розбита, а загарбник – у полоні. Це показова історія для всіх, хто прийде з війною на нашу землю. Тепер механік-водій танку "не підтримує політику президента РФ", але вже пізно", - ідеться в повідомленні.

Служба безпеки України також попередила про черговий фейк росіян, до якого ті спробують вдатися. Мовляв, українське керівництво та уряд здали країну.
"Цю дезінформацію можуть тиражувати через усі можливі канали. Але знайте – це фей. Його мета – дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі", - наголосили в СБУ.

Підкреслюється, що навіть у випадку зникнення зв'язку та можливості перевірити інформацію, українці повинні бути впевнені: капітуляція та здача інтересів України – неможливі.

"Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від окупантів. Усі органи влади, війська, силові та правоохоронні органи стоятимуть до перемоги", - наголосили у відомстві.

У російських військових є можливість зберегти власне життя та наблизити мир. Ті, хто складе зброю та добровільно здасться Україні, отримає повну амністію та 5 млн руб. компенсації, наголосив міністр оборони Олексій Резніков.

Це ініціатива міжнародної ІТ-спільноти. Міноборони пішло на такий крок, аби зберегти життя українців.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «"Нам сказали, що Зеленський підписав указ про капітуляцію" - російський окупант здався ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі