понеділок, 09 грудня 2013 15:48

На Житомирщині батько не встиг врятувати з пожежі 3-річного сина

У пожежі в селі Черепинки Овруцького району вчадів 3-річний Андрій Кисіль у власному будинку. Трагедія сталася сьомого грудня, близько 16-ї години. Тоді саме смеркало.

"Тоді саме смеркало. У будинку знаходився батько з сином. А старші діти гуляли надворі. Чоловік відчув, що в кухні щось горить і побіг туди подивитись. У цей час дитина злякалась пожежі і заховалася під ліжком у спальні. Батько намагався добратися до хлопчика, але через вогонь та велику задимленість не зміг дотягнутися до сина", — розповідає керівник прес-служби обласного управління ДСНС Оксана Ковальчук.

Коли сталася пожежа, мати була на роботі. Рятувальників викликали сусіди. Вони негайно приїхали і стали гасити пожежу.

"Під час розвідки у будинку рятувальники виявили дитину та передали медикам. На жаль, в "швидкій" фельдшер констатувала смерть хлопчика. Батько намагався врятувати дитину і сам отримав опіки обох рук, обличчя та голови. Крім того, вогонь знищив майно в кухні та коридорі. Досі з'ясовують причину займання та підраховують збитки пожежі", — додає Ковальчук.

36-річні Сергій та Наталія Кисілі живуть у батьківському цегляному будинку. Облаштовували помешкання. Виховують двох старших синів — 15-річного Леоніда та 11-річного Руслана.

"Це прекрасна сім'я. Дуже порядні люди. Батько в МНС працює, мати — в дитячому магазині. Дуже шкода дитя", — говорить сільський голова 33-річний Сергій Козаченко.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині батько не встиг врятувати з пожежі 3-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі