пʼятниця, 06 грудня 2013 17:47

На Вінниччині у пожежі загинув 49-річний афганець

На Вінниччині у пожежі загинув 49-річний афганець
Фото: fastiv.com.ua

Пожежа трапилася на шостому поверсі багатоквартирного будинку по вулиці Ленінградській у Вінниці. Близько четвертої ранку сусіди почули запах диму та викликали рятувальників. На місце виклику одразу приїхали чергові підрозділи з трьох різних пожежних частин міста.

Рятувальники евакуювали із задимленого під'їзду 12 мешканців будинку. Коли вогонь загасили, до роботи долучилися працівники обласного експертно-криміналістичного центру. Під час пожежі загинув чоловік.

"При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено. За попереднім висновком, чоловік задихнувся продуктами горіння. Загалом вогонь знищив більшість домашніх речей та меблі, пошкодив музичні інструменти, оздоблення стін і стелі. Попередня сума завданого збитку становить 40 тис. гривень. Всі причини і обставини смерті чоловіка встановлюються. За фактом загибелі порушено кримінальне провадження", - повідомили в секторі зв'язків із громадськістю обласної міліції.

Сусіди загиблого кажуть, що раніше покійний спиртним не зловживав. Пиячити почав трохи більше тижня тому.

"Сусід наш - колишній афганець. Нормальний чоловік, роботящий був. Все помагав, що попросять. Недавно ось тамбур поклеїв. Ремонтом техніки займався. Його однокімнатка на майстерню схожа. Жив сам, з дружиною давно розлучився. Де вона проживає, ми не знаємо. Останній тиждень помітили, що запив, мало з ким спілкувався. Часто вночі чути було запах диму. Певно, пив та курив. Так і цього ранку, прокинулася від їдкого запаху диму. Коли приїхали рятувальники, він уже був мертвий", - розповідають сусіди.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині у пожежі загинув 49-річний афганець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі