субота, 07 січня 2023 13:22

Спецтема: Війна Росії проти України

На Запоріжжі ліквідували сина представника Кадирова

На Запоріжжі ліквідували сина представника Кадирова
У Запорізькій області ліквідували сина представника Рамзана Кадирова Джамбулата Заураєва. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

У Запорізькій області ліквідували сина представника самопроголошеного голови Чечні Рамзана Кадирова в Ханти-Мансійському автономному окрузі РФ.

Загибель сина вже підтвердив його батько, повідомив у Telegram речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже пів тисячі "200-х" за добу ‒ Генштаб повідомив про нові втрати загарбників

"34-річний Джамбулат Заураєв вирушив на війну до України як доброволець у складі так званих TikTok-військ. Батько окупанта підтвердив загибель сина "на спецоперації", ‒ зазначив Братчук.

За даними російських ЗМІ, поховали "кадирівця" в Чечні 3 січня.

Українські воїни вдало відпрацювали по скупченню російських окупантів у Пологах Запорізької області. Там розвідники підрозділу Сил спеціальних операцій "Бандерлоги" 2 січня засікли розташування загарбників. У результаті у ворога – близько 150-ти "200-х" за раз.

Українська авіація протягом доби завдала одного удару по району зосередження окупантів. А підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ здійснили вогневе ураження чотирьох районів зосередження живої сили та військової техніки противника. Ударили також по двох ворожих складах пально-мастильних матеріалів, повідомили у Генштабі ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі ліквідували сина представника Кадирова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі