четвер, 10 жовтня 2013 12:57

На захист "врадіївського ґвалтівника" виступили 234 людини

На захист "врадіївського ґвалтівника" виступили 234 людини

Мешканці Врадіївки (Миколаївська область) зібрали 234 підписи на підтримку одного з підозрюваних у справі про зґвалтування і побиття Ірини Крашковой Сергія Рябіненка. Підписи належним чином завірені у селищній раді.

"Під час розгляду клопотання прокуратури про продовження терміну утримання Сергія Рябіненка під вартою адвокат підозрюваного Олексій Гончарук подав клопотання про долучення до справи характеристики Рябіненка з Врадіївської ЗОШ № 2 та Врадіївського ліцею", – повідомили "Новости N".

Обидві характеристики позитивні: у них сказано, що Сергій Рябіненко добра, чуйна молода людина, хороший товариш і т. д.

Також адвокат представив суду підписи 234 жителів Врадіївки, які виступають на підтримку Сергія Рябіненка.

Суддя Сергій Чернієнко клопотання адвоката задовольнив.

Як повідомлялося, 15 серпня суд вирішив не випускати Сергія Рябиненка з-під варти до 27 вересня. Також суд залишив під вартою двох інших підозрюваних у цій справі – офіцерів міліції Євгенія Дрижака і Дмитра Поліщука.

Сергій Рябіненко підозрюється у скоєнні злочинів, передбачених ч.2 п.15 ст.115 – "Умисне вбивство" і ч.4 ст.187 – "Розбій" КК України.

Згідно з матеріалами справи, Рябіненко працював таксистом з літа 2012 року, а за три тижні до затримання влаштувався єгерем у Врадіївське лісництво.

У ніч з 26 на 27 червня він на своєму автомобілі "ВАЗ-2108" відвіз Євгена Дрижака і Дмитра Поліщука разом з Іриною Крашковою в лісосмугу, де жінка була побита і зґвалтована.

Зараз ви читаєте новину «На захист "врадіївського ґвалтівника" виступили 234 людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі