четвер, 12 грудня 2013 15:38

На Вінниччині через горілку загинули двоє чоловіків

На Вінниччині через горілку загинули двоє чоловіків
Фото: styknews.info

Трагедія сталася 11 грудня у селі Маньківці Барського району Вінниччини. Близько восьмої години ранку сусіди побачили пожежу, викликали рятувальників, "швидку" та міліцію. До приїзду спецслужб, сусіди вибили вхідні двері та самі погасили пожежу, але чоловіки вже були мертві.

"Коли ми виїхали, пожежу вже погасили сусіди. Хатина глинобитна на три кімнати, - розповідає старший експерт вибухо-технічної служби НДЕКЦ у Вінницькій області Олександр Галушко, 37 років. - Скрізь хаотично валялися пляшки, бички та сірники. Світла в хаті немає, РЕС ще рік тому вимкнув. У кімнатах мінімум меблів. Одного загиблого знайшли на дивані, інший - у другій кімнаті був на ліжку".

Загиблі - власник будинку, 39-річний Віктор Тарасенко, та його гість - 58-річний Микола Микитюк.

"Вони просто хлопці-собутильники. Тарасенко жив сам. Він на епілепсію хворий, але був хорошою людиною. Город тримав, допомагав односельчанам, все що просили. Кому дров наколоти, кому щось піднести, - каже голова Маньковецької сільської ради Микола Зброжек. - З родичів у Тарасенка в селі була лише сестра, вона його й підгодовувала. Микитюк до нашого села приїхав із Гнівані. Певно, попили, покурили та й загинули".

За попередніми даними, Микитюк закурив у ліжку цигарку, від того сталася пожежа, він згорів. Тарасенко, який спав у іншій кімнаті, помер від отруєння чадним газом.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині через горілку загинули двоє чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі