понеділок, 11 лютого 2013 17:09

На Рівненщині ДАІ три години ловила водія під кайфом на "Форді"

На Рівненщині ДАІ три години ловила водія під кайфом на "Форді"

У суботу, 9 лютого, близько третьої години ночі в селі Зоря Рівненського району автомобіль "Форд-Фієста" не зупинився на вимогу працівників ДАІ. Правоохоронці наздогнали легковик через три години в сусідньому селі Грабів. За його кермом був п'яний 20-річний водій.

"Пригода сталася на автодорозі Устилуг–Луцьк–Рівне, яка проходить через село Зоря. Під час відпрацювання району за фактами розбійних нападів працівники наряду ДПС ДАІ помітили автомобіль "Форд-Фієста". В його салоні було троє молодих хлопців. Правоохоронці подали жест про зупинку транспортного засобу. Однак водій легковика проігнорував вимогу, а навпаки збільшив швидкість руху й почав втікати", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділку ДАІ.

Працівники ДАІ викликали на підмогу, ще два наряди дорожньо-патрульної служби. Переслідування тривало майже три години.

"Врешті решт автомобіль забуксував та припинив рух в селі Грабів. На мою законну вимогу пред'явити документи водій висловлювався нецензурною лайкою та чинив непокору. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, - пояснює Руслан Прохонюк, командир третього взводу дорожньо-патрульної служби.

За кермом легковика був 20-річний мешканець селища Клевань. Він був у стані наркотичного та алкогольного сп'яніння. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці в салоні автомобіля знайшли медичний шприц ємністю 4 мл. заповнений на 2,5 мл. рідиною світло-жовтого кольору. Його вилучили на направили на експертизу.

"На водія правоохоронці склали відразу три адміністративні протоколи: за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, незупинку працівнику міліції та керування без відповідних реєстраційних документів", - додають в обласній ДАІ.

Нагадаємо, що в четвер, 17 січня, на вулиці Князя Острозького в Рівному правоохоронці спіймали п'яного таксиста. Він не зупинився на вимогу працівників ДАІ і почав втікати. Правоохоронці наздогнали легковик за 2 км.


Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині ДАІ три години ловила водія під кайфом на "Форді"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі