понеділок, 02 грудня 2013 13:26

На Рівненщині ВАЗ врізався у відбійник: пасажир загинув, водій - у лікарні

Сьогодні, 2 грудня, на міжнародній автодорозі Київ-Чоп неподалік селища Квасилів Рівненської області автомобіль "ВАЗ-2108" на швидкості врізався у відбійник і перевернувся. 22-річний пасажир загинув на місці ДТП.

"Відомо, що пригода трапилася десь 15 хвилин після півночі. Водій автомобіля "ВАЗ-2108", рухаючись зі сторони селища Квасилів, під час розвороту не впорався з керуванням. Він допустив зіткнення автомобіля з відбійником", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Через зіткнення з відбійником ВАЗ викинуло на середину дороги. Легковик перевернувся до гори колесами. За кермом автомобіля був 26-річний мешканець Квасилова. Його "швидка" доставила в травматологію центральної міської лікарні Рівного.

"У водія діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій ліктьового суглобу. 22-річний пасажир загинув на місці пригоди. Він мешкав у селі Велика Омеляна рівненського району", - додають в обласному відділі ДАІ.

Нагадаємо, що в жовтні цього року на дорозі неподалік села Неньковичі Зарічненського району Рівненської області автомобіль "ВАЗ-2106" на швидкості злетів з шляху й врізався в дерево. Тоді водій та пасажир опинилися в реанімації. А на початку цього року на автодорозі Київ-Ковель, поблизу райцентру Сарни на Рівненщині, автомобіль "BMW" на швидкості злетів у кювет і врізався в дерево. Тоді водій та пасажирка загинули на місці пригоди. Трагічно також завершилася дорожньо-транспортна пригода в селі Довгошиї Млинівського району Рівненської області в червні цього року. Мотоцикл "МТ-10" на швидкості врізався в дерево. 24-річний пасажир загинув, водія та ще одного пасажира госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині ВАЗ врізався у відбійник: пасажир загинув, водій - у лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі